Zelf uw website onderhouden met WordpressZelf uw website onderhouden met Wordpress

Speciaal voor onze klanten hebben wij een document samengesteld waarin stap voor stap uitgelegd wordt, hoe makkelijk het is om nieuwe artikelen toe te voegen, want het zelf toevoegen van artikelen bespaart behalve geld ook tijd.

Elke site wordt standaard met het Wordpress Content Management System (CMS) opgeleverd. Zo kunt u nu zelf uw website onderhouden. Het enige wat u nodig heeft is kennis van een tekstverwerker als MS Word of notepad. Met de juiste gereedschappen kunt u in de meeste gevallen gewoon vanuit MS Word, of andere tekstverwerkers, kopiƫren en plakken. Documenten, foto's van nieuwe producten toevoegen. Het kan allemaal in slechts een kwestie van enkele seconden...

Content

is de inhoud van uw website. Hierbij kunt u denken aan de teksten, afbeeldingen en downloadbare bestanden;

Lay-out

is het uiterlijk van de website. Denk hierbij aan het ontwerp van de website, gebruik van kleuren, de website achtergrond en de gebruikte lettertypes;

Structuur

hiermee wordt bedoeld hoe Componenten, Modules en Content worden weergegeven.

Componenten en Modules zijn extra onderdelen die aan de basis Wordpress installatie kunnen worden toegevoegd zoals een Forum (component) of een Analoge klok (module). Technische internetkennis is bij het gebruik van een CMS niet noodzakelijk, d.m.v. een editor is het toevoegen van content zo simpel als een brief tikken in een tekstverwerker.
Wordpress is een Open Source Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een systeem waarmee de inhoud (content) van een website kan worden beheerd en geautomatiseerd.Werkwijze

Idee

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? WordpressWebdesign.nl adviseert u om de doelstellingen voor uw website helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en heldere online marketing strategie

Ontwerp

In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit komt te zien (vormgeving), maar ook welke functionaliteiten (modules, nieuwsbrieven etc.) geïmplementeerd zullen worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatiemomenten en een flinke dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp. .

Realisatie

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om naar een applicatie of website met Content Management Systeem, dit kan ons Nalini CMS, maar ook een Open Source CMS zijn. Het Nalini CMS biedt u uitgebreide mogelijkheden om maatwerk applicaties (componenten, toepassingen, etc.) te integreren. Na de start kunt u in de demo omgeving vernieuwingen en updates op de voet volgen.

Oplevering

Uw marketingproduct is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op ons kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Het is nu tijd voor de migratie naar de live omgeving op uw hosting server.

Nazorg

Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan WordpressWebdesign.nl nieuwe toepassingen voor uw website ontwikkelen. Denk hierbij aan interactieve gadgets, rich media uitingen, social media marketing en zoekmachine marketing.