Google Adwords & WordpressGoogle Adwords & Wordpress

U kunt meer bezoekers naar uw webshop krijgen door u website voor de grote zoekmachines te optimaliseren, een andere mogelijkheid is het gericht adverteren met Google Adwords.

Google Adwords

Naast de gratis vermelding in Google Zoekmachine heeft Google aan de zijkant en af en toe boven de zoekresultaten, gesponsorde koppelingen. Dit zijn de Google Adwords advertenties.

Werking

Een advertentie verschijnt pas wanneer de zelf gekozen zoekwoorden door een Internet bezoeker op Google worden ingetikt. Hierdoor komt de advertentie direct onder de ogen van een serieuze geïnteresseerde. En u gaat pas betalen op het moment dat een advertentie daadwerkelijk aangeklikt wordt en uw site bezocht. De positie van de advertentie wordt bepaald door het bod en de kwaliteit van de website en de campagne. Hierdoor is het een soort veiling waarin je afhankelijk bent van de concurrentie. De kosten worden veilig in de hand gehouden door een dagbudget. Een campagne is per dag bij te stellen of te beëindigen.

Kosten

De kosten bestaan uit de klikken die je betaald aan Google Adwords en de opstart, optimalisatie en beheer kosten. Een Adwords campagne is op elk moment aan te passen daarom vonden wij het gepast om met een kostenberekening te komen die daar bij past. U betaald per dag met een minimum afname van 6 maanden. Na deze 6 maanden kunt u opzeggen en weer opnieuw starten wanneer u wilt zonder enige opzegtermijn. Het aantal dagen dat de campagne loopt is het aantal dagen dat u betaald. De kosten voor het opstarten, instellen, optimaliseren, rapporteren zijn €20,00 per dag. Voor de rest zijn er dan geen beperkingen qua advertentie varianten, aantal zoekwoorden, wijzigingen voor bepaalde acties/seizoenen enzovoort. En komen geen kosten bij per klik of andere variabele kosten. U ontvangt regelmatig rapportages met de daarbij behorende analyses en adviezen.

De kosten per klik betaald U rechtstreeks aan Google Adwords. Per klik wordt er geboden en de daadwerkelijke kosten per klik liggen afhankelijk van de campagne, concurrentie en gewenste positie zo tussen de 15 en 80 cent. Met een dagbudget heeft u volledige controle over de kosten.
Een Google Adwords campagne kent geen minimum dagbudget. Echter, om een goede campagne op te zetten adviseren wij toch om mimimaal €15,00 per dag in te stellen. Wanneer wordt gestart met een te laag dagbudget loopt men het risico dat de advertentie helemaal niet vertoond wordt, waardoor er geen analyse kan worden gemaakt.Werkwijze

Idee

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? WordpressWebdesign.nl adviseert u om de doelstellingen voor uw website helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en heldere online marketing strategie

Ontwerp

In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit komt te zien (vormgeving), maar ook welke functionaliteiten (modules, nieuwsbrieven etc.) geïmplementeerd zullen worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatiemomenten en een flinke dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp. .

Realisatie

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om naar een applicatie of website met Content Management Systeem, dit kan ons Nalini CMS, maar ook een Open Source CMS zijn. Het Nalini CMS biedt u uitgebreide mogelijkheden om maatwerk applicaties (componenten, toepassingen, etc.) te integreren. Na de start kunt u in de demo omgeving vernieuwingen en updates op de voet volgen.

Oplevering

Uw marketingproduct is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op ons kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Het is nu tijd voor de migratie naar de live omgeving op uw hosting server.

Nazorg

Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan WordpressWebdesign.nl nieuwe toepassingen voor uw website ontwikkelen. Denk hierbij aan interactieve gadgets, rich media uitingen, social media marketing en zoekmachine marketing.