Wordpress MaatwerkWordpress Maatwerk

Maatwerk webdevelopment oplossingen, daar staan wij voor. Met uitstekende kennis en een persoonlijke aanpak verzorgen wij oplossingen voor onze klanten. De oplossingen die we voor onze klanten maken sluiten 100% aan bij hun wensen en eisen. Door goed te luisteren, actief mee te denken en te adviseren, verzorgen wij webdevelopment diensten voor een scala aan klanten.

Ons webdesign is dan ook Maatwerk doordat wij de vormgeving volgens uniek ontwerp presenteren. Dit gebeurd volgens Web 2.0- en W3C standaarden zodat u website in alle browsers er goed uit ziet (Cross-browser).

Naast de kant en klare oplossingen (zie Communities) bouwen wij ook custom made applicaties in verschillende Programmeertalen. Kijk hiervoor bij onze Extenties.

Desktop applicaties

In opdracht van klanten programmeren wij ook Desktop applicaties (voor Windows en Linux OS) verzorgen wij automatisering en bouwen wij koppelingen voor online- en offline applicaties (bijv. voor u boekhouding en/of intranet).

Wij zijn dan ook een Webdesign bureau die met u meedenkt gedurende het gehele proces. Bent u nog niet overtuigd? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan met onze professionals.Werkwijze

Idee

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? WordpressWebdesign.nl adviseert u om de doelstellingen voor uw website helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en heldere online marketing strategie

Ontwerp

In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit komt te zien (vormgeving), maar ook welke functionaliteiten (modules, nieuwsbrieven etc.) geïmplementeerd zullen worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatiemomenten en een flinke dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp. .

Realisatie

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om naar een applicatie of website met Content Management Systeem, dit kan ons Nalini CMS, maar ook een Open Source CMS zijn. Het Nalini CMS biedt u uitgebreide mogelijkheden om maatwerk applicaties (componenten, toepassingen, etc.) te integreren. Na de start kunt u in de demo omgeving vernieuwingen en updates op de voet volgen.

Oplevering

Uw marketingproduct is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op ons kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Het is nu tijd voor de migratie naar de live omgeving op uw hosting server.

Nazorg

Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan WordpressWebdesign.nl nieuwe toepassingen voor uw website ontwikkelen. Denk hierbij aan interactieve gadgets, rich media uitingen, social media marketing en zoekmachine marketing.