Wordpress Service Level AgreementWordpress Service Level Agreement

U kunt voor uw Wordpress een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Deze service houdt in dat wij uw website technisch onderhouden en u bij ons terecht kunt bij problemen of wanneer u vragen heeft. Naast het updaten naar nieuwe versies houden wij ook andere technische aspecten van uw website in de gaten zoals veiligheid, snelheid en efficiëntie (snelheid).

Wordpress updates

Wanneer u zich geen zorgen wilt maken over veiligheid of gewoon geen tijd heeft, dan kunt u het updaten van uw WordPress website(s) aan ons overlaten. Bij nieuwe versies of wanneer nodig zullen wij uw website voorzien van een update. Dit kunt u per update beslissen of u kunt een servicecontract bij Style & Design ICT afsluiten.
Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren op basis van ons uurtarief. Het is daarom vaak een stuk interessanter om een servicecontract bij ons af te sluiten. Daarmee betaalt u niet per update, maar gewoon per kwartaal.

U kunt al een Service Level Agreement afsluiten vanaf € 50,00 per website per maand. Bij meerdere websites is korting mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.Werkwijze

Idee

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? WordpressWebdesign.nl adviseert u om de doelstellingen voor uw website helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en heldere online marketing strategie

Ontwerp

In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit komt te zien (vormgeving), maar ook welke functionaliteiten (modules, nieuwsbrieven etc.) geïmplementeerd zullen worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatiemomenten en een flinke dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp. .

Realisatie

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om naar een applicatie of website met Content Management Systeem, dit kan ons Nalini CMS, maar ook een Open Source CMS zijn. Het Nalini CMS biedt u uitgebreide mogelijkheden om maatwerk applicaties (componenten, toepassingen, etc.) te integreren. Na de start kunt u in de demo omgeving vernieuwingen en updates op de voet volgen.

Oplevering

Uw marketingproduct is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op ons kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Het is nu tijd voor de migratie naar de live omgeving op uw hosting server.

Nazorg

Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan WordpressWebdesign.nl nieuwe toepassingen voor uw website ontwikkelen. Denk hierbij aan interactieve gadgets, rich media uitingen, social media marketing en zoekmachine marketing.