Wordpress WebdesignWordpress Webdesign

U wilt een webshop voor online communicatie of e-commerce doeleinden?Wij adviseren u graag verder over de integratie van nieuwe technologie├źn en interactieve toepassingen in u (bestaande) Wordpress webshop. Denk hierbij aan het integreren van opkomende technieken in uw bedrijfsvoering en marketingstrategie. Mogelijkheden waar wij u liever vandaag, dan morgen in kunnen adviseren...

De ontwikkeling van idee naar een (online) product verloopt in 5 fasen.

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel.
Wat wilt u met uw website bereiken? Wat is uw doelgroep? Style & Design ICT adviseert u om de website doelstellingen helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en vooral heldere online marketing strategie.


In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit gaat zien en welke functionaliteiten (uitingen, nieuwsbrief etc.) geïmplementeerd worden. Een gestructuurde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatie momenten en een dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp.

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om in ons eigen Content Management Systeem, Nalini CMS. Het Nalini CMS biedt u en ons een stabiele basis om maatwerk applicaties (scripts, componenten etc.) te integreren. In de demo omgeving kunt u de vorderingen real-time in de gaten houden.

Het marketing product, uw marketing product is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een final 'test' fase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op locatie of ons kantoor geven wij u een korte cursus, zodat u zelf aanpassingen met het Nalini CMS kunt doen. Het is nu tijd voor de migratie naar de live hosting server.

Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van u bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan WordpressWebdesign.nl werkzaamheden uitvoeren en/of ontwikkelen. Denk aan interactive gadgets, rich media uitingen, gebruik van social media en seo tools.Werkwijze

Idee

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? WordpressWebdesign.nl adviseert u om de doelstellingen voor uw website helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en heldere online marketing strategie

Ontwerp

In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit komt te zien (vormgeving), maar ook welke functionaliteiten (modules, nieuwsbrieven etc.) geïmplementeerd zullen worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatiemomenten en een flinke dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp. .

Realisatie

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om naar een applicatie of website met Content Management Systeem, dit kan ons Nalini CMS, maar ook een Open Source CMS zijn. Het Nalini CMS biedt u uitgebreide mogelijkheden om maatwerk applicaties (componenten, toepassingen, etc.) te integreren. Na de start kunt u in de demo omgeving vernieuwingen en updates op de voet volgen.

Oplevering

Uw marketingproduct is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op ons kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Het is nu tijd voor de migratie naar de live omgeving op uw hosting server.

Nazorg

Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan WordpressWebdesign.nl nieuwe toepassingen voor uw website ontwikkelen. Denk hierbij aan interactieve gadgets, rich media uitingen, social media marketing en zoekmachine marketing.