Grafische Vormgeving voor WordpressGrafische Vormgeving voor Wordpress

WordpressWebdesign.nl laat u graag zien dat het ook anders kan. Door bij het ontwerp eigenwijs de dingen ook eens uit andere invalshoeken belichten. Maar daarbij wel altijd een goed luisterend oor te hebben voor de opdrachtgever. Het combineren van uw wensen met de kennis en creativiteit van WordpressWebdesign.nl, dat is wat leidt tot het ideale resultaat. Dit kan door een vormgeving zonder toeters en bellen, maar ook een dynamsich Web 2.0 website.

Met zo min mogelijk middelen het resultaat bereiken. Dat heeft niets met luiheid te maken, maar alles met een duidelijke communicatie. Zodat uw boodschap zo helder mogelijk overkomt. Uiteraard wordt alles wel volgens Web standaarden aan u gepresenteerd.

Printmedia

U kunt ons ook inschakelen voor het ontwerpen van; banners, nieuwsbrieven, animaties, illustraties en fotografisch materiaal. Bekijk onze Ontwerpen of neem een kijkje in onze Portfolio.Werkwijze

Idee

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? WordpressWebdesign.nl adviseert u om de doelstellingen voor uw website helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en heldere online marketing strategie

Ontwerp

In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit komt te zien (vormgeving), maar ook welke functionaliteiten (modules, nieuwsbrieven etc.) geïmplementeerd zullen worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatiemomenten en een flinke dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp. .

Realisatie

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om naar een applicatie of website met Content Management Systeem, dit kan ons Nalini CMS, maar ook een Open Source CMS zijn. Het Nalini CMS biedt u uitgebreide mogelijkheden om maatwerk applicaties (componenten, toepassingen, etc.) te integreren. Na de start kunt u in de demo omgeving vernieuwingen en updates op de voet volgen.

Oplevering

Uw marketingproduct is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op ons kantoor geven wij u een korte presentatie over hoe u zelf uw website kunt beheren. Het is nu tijd voor de migratie naar de live omgeving op uw hosting server.

Nazorg

Het Internetlandschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan WordpressWebdesign.nl nieuwe toepassingen voor uw website ontwikkelen. Denk hierbij aan interactieve gadgets, rich media uitingen, social media marketing en zoekmachine marketing.